• +381638581671
  • Čedomira Nikolića Gajina 7, 11462 Veliki Borak
  • Ponedeljak – Subota: 09 – 19h

Apikomlet 1

Apikomplet 1 od 500g.
Razmera mešavine: Med bagremov 1kg i matični mleč 10g

Ovaj preparat najviše se preporučuje za jačanje imunog sistema prirodnim putem kod dece i odraslih koji zbog alergije ne smeju unositi polenov prah u svoj organizam.

1,300.00RSD

Opis

Apikomplet 1

„Prirodni način za borbu protiv steriliteta matičnim mlečom

Matična mleč, supstanca koju luče mlade pčele u košnici i koja se koristi za ishranu matice, vekovima je cenjena zbog svojih izuzetnih zdravstvenih svojstava. Zahvaljujući matičnoj mleči, koja je osnovna hrana pčelinje matice ona je jedina reproduktivno sposobna u zajednici od više desetina hiljada jedinki. Kada se kombinuje sa bagremovim medom, još jednim darom prirode, rezultat je moćan eliksir Apikomplet 1,  koji može da reši niz zdravstvenih problema, uključujući sterilitet.

Štaviše, utvrđeno je da matična mleč jača imuni sistem, pomažući u zaštiti od infekcija i bolesti. Takođe može poboljšati zdravlje kože, zahvaljujući visokom sadržaju vitamina i minerala. Bagremov med, u međuvremenu, može pomoći varenju, promovisati zdravlje srca, pa čak i pomoći u smirivanju upale grla.

Jedna od najznačajnijih zdravstvenih prednosti matičnog mleča u bagremovom medu je njegov potencijal za rešavanje problema steriliteta. Studije su pokazale da matična mleč može poboljšati kvalitet sperme i stopu ovulacije, povećavajući plodnost i kod muškaraca i kod žena. Veruje se da stimuliše proizvodnju polnih hormona, čime se poboljšava reproduktivno zdravlje.

Matična mleč, koju sadrži naš proizvod Apikomplet 1,  je bogat izvor proteina, vitamina i esencijalnih aminokiselina. Poznat je po svojim antibakterijskim, antiinflamatornim i antioksidativnim svojstvima. Bagremov med, s druge strane, je prirodni zaslađivač koji ima malo saharoze i visok sadržaj fruktoze, što ga čini zdravijom alternativom običnom šećeru. Takođe sadrži vitamine i minerale u tragovima, a visok sadržaj fruktoze znači da se polako apsorbuje u krvotok, sprečavajući skokove nivoa šećera.

Prednosti za muškarce koji koriste Apikomplet 1

Stres i nezdrav način života slabe organizam, uzrokujući razne poremećaje, uključujući i poremećaj genitourinarnog sistema. Matična mleč za muškarce je snažan biostimulans. Na osnovu dosadašnjih saznanja pouzdano se može reći da matična mleč može rešiti sledeće probleme:

– adenom;
– prostatitis;
– normalizuje spermatogenezu;
– blagotvorno deluje na muško telo,         normalizirajući seksualni život.

Za neke porodice, muška neplodnost je veliki problem. Čak ni skupe procedure ne rešavaju uvek ovaj problem. Problemi sa proizvodnjom sperme su česti uzroci neplodnosti:

astenospermija (nedovoljan broj pokretnih spermatozoida);

azoospermija (nedostatak aktivne sperme);

oligospermija (mali volumen ejakulata).

Upotreba matične mleči, koja je ključna komponenta našeg proizvoda  Apikomplet 1, rešava problem začeća stimulacijom proizvodnje testosterona i regulacijom spermatogeneze. Naučnici su eksperimentisali na miševima, dajući im ovaj pčelinji proizvod. Prema rezultatima, broj spermatozoida se povećao 5 puta.
Uzimanje 25 mg ovog pčelinjeg eliksira povećava nivo testosterona u krvi za 20%. Prema naučnicima, razlog za ovu efikasnost proizvoda je uravnotežena kombinacija njenih bioloških komponenti.

Prednosti za žene

„Matična mleč“ je nezamenjiv alat za održavanje mladosti i zdravlja žena. Priprema žensko telo za trudnoću, a potom i za porođaj, služi kao zaštitna amajlija za život u nastajanju.
Matična mleč tokom trudnoće koristi se:

za normalizaciju hormonskog i endokrinog sistema;

za uklanjanje toksikoze;

kako bi se povećao imunitet majke;

za normalizaciju probavnog sistema majke i bebe;

U većini slučajeva eliminiše rizik od pobačaja u ranoj trudnoći, uključujući i one koje imaju takvu predispoziciju ili su ranije imale pobačaj.
Uz upotrebu ove supstance od strane žena koje doje, primećuje se povećanje količine mleka, kao i poboljšanje njegovih kvalitetnih karakteristika.
Matična mleč za neplodnost pomaže u rešavanju problema sa začećem, koji su najčešće uzrokovani neravnotežom u hormonskom sistemu. Vraća funkcije jajnika, koje utiču ne samo na porođaj, već i na proces starenja, čime se značajno podmlađuje organizam žene. Matična mliječ sadrži hormone koji deluju kao privremeni stimulans jajnika.

Prednosti za decu u razvoju koja koriste matični mleč

Matična mleč je bogat izvor proteina, vitamina i esencijalnih aminokiselina. Poznat je po svojim antibakterijskim, antiinflamatornim i antioksidativnim svojstvima. Bagremov med, s druge strane, je prirodni zaslađivač koji ima malo saharoze i visok sadržaj fruktoze, što ga čini zdravijom alternativom običnom šećeru. Takođe sadrži vitamine i minerale u tragovima, a visok sadržaj fruktoze znači da se polako apsorbuje u krvotok, sprečavajući skokove nivoa šećera u krvi. Zbog malog sadržaja polena naš proizvod Apikomplet 1 mogu uzimati osobe alergične na polen i deca u razvoju.

Uputstvo za upotrebu:

Deca od 3 do 12 godina uzimaju jednu kafenu kašičicu, odrasli 1 – 2 kafene kašičice, pola sata pre jela. Zbog potpunije resorpcije dobro je mešavinu otapati u ustima što duže. Ako to nije moguće možete rastvoriti u prirodnom soku, mleku, limunadi… Najbolji rezultati se postižu uzimanjem preparata 3 meseca u kontinuitetu, a nakon toga se pravi pauza.

Čuvati na tamnom i hladnom mestu (poželjno u frižideru)

NAPOMENE:
• Kvalitet naših proizvoda kontrolisan je od strane Naučnog instituta za veterinarstvo Srbije u Beogradu
Med  matična mleč i ostali pčelinji proizvodi nisu lekovi, te se ne smeju koristiti kao zamena za terapiju koju je prepisao lekar, bez prethodne konsultacije sa lekarom
• Ovi proizvodi imaju jedinstven sastav. Nastali su u prirodi, pa njihovim redovnim konzumiranjem prirodnim putem unosite vitamine i mineralne materije neophodne za normalno funkcionisanje metabolizma i imunog sistema. Time smanjujete potrebu za sintetskim suplementima.