• +381638581671
  • Чедомира Николића Гајина 7, 11462 Велики Борак
  • Понедељак – Субота: 09 – 19h

Упознајте Пчеларско газдинствo Новковић

Пчеларско газдинствo Новковић има иза себе дуги низ година бављења пчеларством што је породици Новковић донело велико искуство које је преношено са колена на колено. Свака генерација је дала знaчајан допринос у разумевању и побољшавању технологије пчеларења.

Иако некада хоби, данас пчеларство представља једини извор прихода за породицу. Oбим посла постао је толики да захтева свакодневни ангажман неколико људи током целе године.  Управо ова чињеница намеће пчеларском газдинству Новковић обавезу и циљ да постиже врхунске резултате у производњи пчелињих производа и неговању пчелињих друштава.

Уз пчелињак од око 400 мобилних кошница, познавање пашних прилика,  као и пажљивим одабиром терена могуће је остварити очекиване резултате. У нашој палети производа можете пронаћи прави мед и остале пчелиње производе врхунског квалитета са еколошки чистих терена из разних крајева Србије.

Пчеларско газдинство Новковић

Наша мисија и визија

Пчеларско газдинство Новковић се бави производњом природних пчелињих производа генерацијама. У последњих 25 година пчеларство је главни извор прихода породице Новковић. Љубав према пчелама, природи и здравој храни један је од главних мотива за бављење овим послом.

У раду примењујемо технологију модерног пчеларења.  У складу са тим константно селимо наше пчеле на пажљиво одабране терене. На овај начин обезбеђујемо најбољу пашу за пчеле. Трудимо се да њихова исрана буде што разноврснија у погледу доступног медоносног цвећа и дрвећа.

Здраве и срећне пчеле дају више меда. То је један од главних циљева овог посла. Поред меда, из кошница добијамо полен, прополис, матични млеч, пергу, саће са медом и пчелињи восак. Ови сирови производи представљају главне сировине за наше остале производе. То су разне мешавине за јачање имунитета, апикозметику и специјална пића.

Као и до сада – у служби Вашег здравља,

Чињеница је да су се пчелиња друштва хиљадама година сама бринула о свом здрављу. У последњих 100 година дошло је до појаве бројних вирусних и паразитских обољења пчелињих заједница, па је будно око и проактивно деловање пчелара постало кључно за опстанак пчела. Пошто ми користимо пчелиње производе као храну и лек, ред је да и пчеле имају користи од нас.

Како се из текста изнад може и наслутити наша мисија и визија су јасне. Ми производимо природне пчелиње производе врхунског квалитета и бавимо се њиховим пласманом. Наша визија је да будемо у кругу водећих произвођача пчелињих производа у Србији, а да наше име као и до сада остане синоним квалитета.

Пчеларско газдинство Новковић

Пчеларско газдинство Новковић - Наше пчеле
Subscribe for weekly news
0