• +381638581671
  • Чедомира Николића Гајина 7, 11462 Велики Борак
  • Понедељак – Субота: 09 – 19h

Мешавине за јачање имунитета – имуно мед, су комбинације пчелињих производа (мед, полен, прополис, матични млеч, перга) које дају одличне резултате у превенцији разних болести. Лековитост ових мешавина вековима помаже људима да  очувају своје здравље, или да ублаже тегобе и последице оболења.

Најбоље мешавине за јачање имунитета из наше понуде

  • Апикомплет екстра заснива се на великој лековитости супстанци које садржи перга. Апитерапеутска наука, на основу најновијих истраживања о лековитости перге, дошла је до завидних резултата. Потврђено је снажно позитивно дејство перге на акутна стања и поремећаје који настају као последица тешких болести.
  • Апикомплет 1 је препарат који се највише препоручује за јачање имуног система природним путем код деце и одраслих који због алергије не смеју уносити поленов прах у свој организам.
  • Апикомплет 2 се заснива на томе што млеч и полен у одређеном односу са ливадским медом су идеални за свакодневну употребу код здравих особа а такође и за одржавање и повећање умних, радних и физичких способности, нормализацију крвног притиска, побољшање апетита код деце, јачање и одржавање имунитета код деце, трудница и одраслих.
  • Апикомплет 3 је моћан имуно-енергетски препарат. Састоји се од повећане дозе матичног млеча и полена уз додатак прополиса. Препоручује се особама које  су посебно физички и умно троше (спортистима, студентима,научним радницима, …)

Остале мешавине за имунитет

Познато је да природни мед и други пчелињи производи заједно са бундевиним семеном, семеном коприве, зеленим орасима, боровим иглицама, брусницом итд, природно јачају имунитет организма и штите га од појаве многих болести. Комбинације пчелињих производа и одређених врста воћа, семенки и трава дају одличне мешавине за јачање имунитета. Идеалне су за превентиву од оболевања и за очување имуног система применом природних препарата и метода.

Приказани сви од укупно 4 резултата