• +381638581671
  • Čedomira Nikolića Gajina 7, 11462 Veliki Borak
  • Ponedeljak – Subota: 09 – 19h

Mešavine za imunitet (imuno med) su kombinacije pčelinjih proizvoda i određenih vrsta voća, semenki i trava koje daju odlične rezultate u prevenciji raznih bolesti. Lekovitost ovih mešavina vekovima pomaže ljudima da  očuvaju svoje zdravlje, ili da ublaže tegobe i posledice obolenja.

Najbolje mešavine za imunitet iz naše ponude

  • Apikomplet ekstra zasniva se na velikoj lekovitosti supstanci koje sadrži perga. Apiterapeutska nauka, na osnovu najnovijih istraživanja o lekovitosti perge, došla je do zavidnih rezultata. Potvrđeno je snažno pozitivno dejstvo perge na akutna stanja i poremećaje koji nastaju kao posledica teških bolesti.
  • Apikomplet 1 je preparat koji se najviše preporučuje za jačanje imunog sistema prirodnim putem kod dece i odraslih koji zbog alergije ne smeju unositi polenov prah u svoj organizam.
  • Apikomplet 2 se zasniva na tome što mleč i polen u određenom odnosu sa livadskim medom su idealni za svakodnevnu upotrebu kod zdravih osoba a takođe i za održavanje i povećanje umnih, radnih i fizičkih sposobnosti, normalizaciju krvnog pritiska, poboljšanje apetita kod dece, jačanje i održavanje imuniteta kod dece, trudnica i odraslih.
  • Apikomplet 3 je moćan imuno-energetski preparat. Sastoji se od povećane doze matičnog mleča i polena uz dodatak propolisa.

Ostale mešavine za imunitet

Poznato je da prirodni med i drugi pčelinji proizvodi zajedno sa bundevinim semenom, semenom koprive, zelenim orasima, borovim iglicama, brusnicom itd, prirodno jačaju imunitet organizma i štite ga od pojave mnogih bolesti. Kombinacije pčelinjih proizvoda i određenih vrsta voća, semenki i trava daju odlične mešavine za imunitet. Idealne su za preventivu od obolevanja i za očuvanje imunog sistema primenom prirodnih preparata i metoda.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

0