• +381638581671
  • Čedomira Nikolića Gajina 7, 11462 Veliki Borak
  • Ponedeljak – Subota: 09 – 19h

Apikomplet ekstra

500g. Razmera mešavine: Med bagremov 1kg, matični mleč 10g, perga 30g i propolis 50g

Zahvaljujući najnovijim istraživanjima perge apiterapeutska nauka je došla do zavidnih rezultata proučavajući dejstvo perge na razna akutna stanja u humanoj medicini i poremećaje nastale usled teških bolesti.

3,000.00RSD

Opis

Apikomplet ekstra je mešavina koja u kombinaciji sa mlečom i propolisom daje odlične rezultate kod velikog broja oboljenja.
Na zapadu, proteklih decenija, trošene su milijarde dolara na razvoj novih, sintetičkih lekova. Za to vreme u istočnim zemljama pažnja je posvećena dejstvu prirodnih preparata i njihovom naučnom ispitivanju.
Tako se u Rusiji, Kini, Japanu i Rumuniji apiterapija istražuje već više od osam decenija. Za to vreme postignuti su zapaženi rezultati u lečenju velikog broja obolenja i tegoba.

Na osnovu bogatog iskustva i mnogobrojnih izveštaja i referata svetskih apiterapeuta može se sa sigurnošću zaključiti da ovaj proizvod ima odlične rezultate u sledećim slučajevima :
– Poremećaja imunog sistema i teški oblici anemije,
– Doprinosi obnavljanju crevne flore oštećene lošom probavom i dugotrajnim uzimanjem lekova,
– Uspešno poboljšava zdravstveno stanje narušeno dijetama za mršavljenje,
– Sprečava tegobe sa prostatom ili ih ublažava ako je bolest u odmakloj fazi,
– Primenjuje se prilikom smetnji u radu srca , gastritisa , čira na dvanaestopalačnom crevu , poremećaja žlezda sa unutrašnjim lučenjem ,alkoholizma i gripa,
– Vrlo korisna terapija kod obolelih krvnih sudova, arterioskleroze , upale moždane kore, kod nervnih i psihičkih oboljenja,
– Utiče na povećanje plodnosti kod žena i muškaraca,
– Povećanje fizičkih i umnih sposobnosti kod dece i sportista,
– Zahvaljujući visokoj koncentraciji vitamina P (rutina) odlično dejstvo na jačanje zidova krvnih sudova pa se preporučuje kod izliva krvi u mozak, srčanog infarkta, krvarenja u mrežnjači oka.
– Velika regenerativna moć kod oštećenja izazvanih zračenjem i hemoterapijom.

Uputstvo za upotrebu:

Deca od 1 do 12 godina uzimaju jednu kafenu kašičicu, odrasli 1 – 2 kafene kašičice, pola sata pre jela. Zbog potpunije resorpcije dobro je mešavinu otapati u ustima što duže. Ako to nije moguće možete rastvoriti u prirodnom soku, mleku, limunadi…

Najbolji rezultati se postižu uzimanjem preparata 3 meseca u kontinuetu, a nakon toga se pravi pauza.

Čuvati na tamnom i hladnom mestu (poželjno u frižideru)

NAPOMENE:
Kvalitet naših proizvoda kontrolisan je od strane Naučnog instituta za veterinarstvo Srbije u Beogradu
• Med, polen, propolis, Apikomplet ekstra i ostali pčelinji proizvodi nisu lekovi. Stoga se ne smeju koristiti kao zamena za terapiju koju je prepisao lekar, bez prethodne konsultacije sa lekarom
• Ovi proizvodi imaju jedinstven sastav i nastali su u prirodi. Njihovim redovnim konzumiranjem unosite vitamine i mineralne materije neophodne za normalno funkcionisanje metabolizma i imunog sistema. Time smanjujete potrebu za sintetskim suplementima i sličnim proizvodima.

 

0