• +381638581671
  • Чедомира Николића Гајина 7, 11462 Велики Борак
  • Понедељак – Субота: 09 – 19h

Апикомплет екстра

500g. Размера мешавине: Мед багремов 1kg, матични млеч 10g, перга 30g и прополис 50g

Захваљујући најновијим истраживањима перге апитерапеутска наука је дошла до завидних резултата проучавајући дејство перге на разна акутна стања у хуманој медицини и поремећаје настале услед тешких болести.

3,400.00RSD

Опис

Апикомплет екстра је мешавина која у комбинацији са млечом и прополисом даје одличне резултате код великог броја обољења.
На западу, протеклих деценија, трошене су милијарде долара на развој нових, синтетичких лекова. За то време у источним земљама пажња је посвећена дејству природних препарата и њиховом научном испитивању.
Тако се у Русији, Кини, Јапану и Румунији апитерапија истражује већ више од осам деценија. За то време постигнути су запажени резултати у лечењу великог броја оболења и тегоба.

На основу богатог искуства и многобројних извештаја и реферата светских апитерапеута може се са сигурношћу закључити да овај производ има одличне резултате у следећим случајевима :
– Поремећаја имуног система и тешки облици анемије,
– Доприноси обнављању цревне флоре оштећене лошом пробавом и дуготрајним узимањем лекова,
– Успешно побољшава здравствено стање нарушено дијетама за мршављење,
– Спречава тегобе са простатом или их ублажава ако је болест у одмаклој фази,
– Примењује се приликом сметњи у раду срца , гастритиса , чира на дванаестопалачном цреву , поремећаја жлезда са унутрашњим лучењем ,алкохолизма и грипа,
– Врло корисна терапија код оболелих крвних судова, артериосклерозе , упале мождане коре, код нервних и психичких обољења,
– Утиче на повећање плодности код жена и мушкараца,
– Повећање физичких и умних способности код деце и спортиста,
– Захваљујући високој концентрацији витамина П (рутина) одлично дејство на јачање зидова крвних судова па се препоручује код излива крви у мозак, срчаног инфаркта, крварења у мрежњачи ока.
– Велика регенеративна моћ код оштећења изазваних зрачењем и хемотерапијом.

Упутство за употребу:

Деца од 1 до 12 година узимају једну кафену кашичицу, одрасли 1 – 2 кафене кашичице, пола сата пре јела. Због потпуније ресорпције добро је мешавину отапати у устима што дуже. Ако то није могуће можете растворити у природном соку, млеку, лимунади…

Најбољи резултати се постижу узимањем препарата 3 месеца у континуету, а након тога се прави пауза.

Чувати на тамном и хладном месту (пожељно у фрижидеру)

НАПОМЕНЕ:
Квалитет наших производа контролисан је од стране Научног института за ветеринарство Србије у Београду
• Мед, полен, прополис, Апикомплет екстра и остали пчелињи производи нису лекови. Стога се не смеју користити као замена за терапију коју је преписао лекар, без претходне консултације са лекаром
• Ови производи имају јединствен састав и настали су у природи. Њиховим редовним конзумирањем уносите витамине и минералне материје неопходне за нормално функционисање метаболизма и имуног система. Тиме смањујете потребу за синтетским суплементима и сличним производима.