• +381638581671
  • Čedomira Nikolića Gajina 7, 11462 Veliki Borak
  • Ponedeljak – Subota: 09 – 19h

Propolis krema za negu kože

Propolis krema za negu oštećene i zdrave kože. Brzo umiruje nadraženu i crvenu kožu. Može se koristiti svakodnevno za negu kože dece i odraslih. Može se koristiti čak i kod jako male dece, za ojede ili oštećenu kožu.

Pored toga koristiti se preventivno, za sprečavanje infekcija kože kao što su ekcemi, akne, neurodermatitis, opekotine prvog i drugog stepena, kao i za hemoroide i  dekubitalne rane.

Neto: 30 gr ; 90 gr

400.00RSD1,000.00RSD

Opis

Propolis krema – karakteristike

Propolis krema je odlična za negu oštećene, ali  i zdrave kože, jer brzo umiruje nadraženu i crvenu kožu. Zato se može koristiti svakodnevno za negu kože dece i odraslih. Naš Propolis u formi kreme je bez veštačkih boja, mirisa i aditiva.

Lekovita svojstva

Ovaj najvredniji pčelinji proizvod sadrži veliki broj vitamina, minerala i aktivnih lekovitih materija. Stoga uma sposobnost da sprečava razvoj i širenje bakterija Strptococus, Bacilus, Salmonela.

Osim antibakterijskog, krema ispoljava i antivirusno, antigljivično, antiseptično i lokalno anestetičko dejstvo (smanjuje bol). Preparat propolisa dobre rezultete pokazuje i kao prirodno sredstvo u lečenju teško zarastajućih rana.

Dodatne informacije

težina

30gr, 90gr