• +381638581671
  • Čedomira Nikolića Gajina 7, 11462 Veliki Borak
  • Ponedeljak – Subota: 09 – 19h

Med i ostali prirodni pčelinji proizvodi su izuzetna grupa produkata koje stvaraju pčele. Ovi proizvodi se dobijaju direktno iz košnice. Pored meda, u njih se ubrajaju: polen, propolis, matični mleč, vosak i perga.

Pravi prirodni med direktno iz košnice

Iz naše ponude posebno izdvajamo:

Odavno je poznato da su proizvodi od meda, zatim mleč, polen i propolis verni saveznici ljudskog zdravlja. Mi savetujemo da pčelinje proizvode uzimate kao i svaku drugu hranu. To je mnogo bolje i zdravije nego da ga uzimate samo ponekad i kao lek kada Vam zatreba.

Dodatak ishrani koji se sastoji od šumskog meda se posebno preporučuje kao deo ishrane tokom lečenja od anemije. Ova vrsta meda ima dokazano antiseptičko, laksativno i umirujuće dejstvo. Lokacija medobranja šumskog meda: Prolom banja, Trnovi Laz, Radan planina.

Sastav bagremov meda ima odlično kardiotonično i neurotonično sredstvo. Ova vrsta pčelinjeg proizvoda preporučuje se kod stomačno-crevnih oboljenja, smetnji u varenju, oboljenja jetre i bubrega.  Takođe deluje umirujuće na ljudski organizam. Lokacije medobranja bagremovog meda: Pomoravlje, Homolje, Rudnik, Deliblatska Peščara.

Uzimanje suncokretov meda se preporučuje kod poremećaja u radu srca i krvnih sudova. Naravno, ima još lekovitih svojstava koje smo naveli u njegovom opisu. Lokacije medobranja suncokretovog meda: Južni Banat, Vršački ritovi.

Redovno uzimanje livadskog meda jača ceo organizam i povećava njegove zaštitne i imune mehanizme. Sve varijante meda sa naših livada pokazuju blagotvorno dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, gnojnih rana, i ginekoloških oboljenja. Ovo su samo neka od mnogobrojnih lekovitih svojstava ovog izuzetno popularnog pčelinjeg proizvoda. Lokacije medobranja livadskog meda: Kučevo, Rudnik, Homoljske planine.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

0