• +381638581671
  • Чедомира Николића Гајина 7, 11462 Велики Борак
  • Понедељак – Субота: 09 – 19h

Мед и остали природни пчелињи производи су изузетна група продуката које стварају пчеле. Ови производи се добијају директно из кошнице. Поред меда, у њих се убрајају: полен, прополис, матични млеч, восак и перга.

Прави природни мед директно из кошнице

Из наше понуде посебно издвајамо:

Одавно је познато да су производи од меда, затим млеч, полен и прополис верни савезници људског здравља. Ми саветујемо да пчелиње производе узимате као и сваку другу храну. То је много боље и здравије него да га узимате само понекад и као лек када Вам затреба.

Додатак исхрани који се састоји од шумског меда се посебно препоручује као део исхране током лечења од анемије. Ова врста меда има доказано антисептичко, лаксативно и умирујуће дејство. Локација медобрања шумског меда: Пролом бања, Трнови Лаз, Радан планина.

Састав багремов меда има одлично кардиотонично и неуротонично средство. Ова врста пчелинјег производа препоручује се код стомачно-цревних обољења, сметњи у варењу, обољења јетре и бубрега.  Такође делује умирујуће на људски организам. Локације медобрања багремовог меда: Поморавље, Хомоље, Рудник, Делиблатска Пешчара.

Узиманје сунцокретов меда се препоручује код поремећаја у раду срца и крвних судова. Наравно, има још лековитих својстава које смо навели у његовом опису. Локације медобрања сунцокретовог меда: Јужни Банат, Вршачки ритови.

Редовно узиманје ливадског меда јача цео организам и повећава нјегове заштитне и имуне механизме. Све варијанте меда са наших ливада показују благотворно дејство код обољења дисајних путева, гнојних рана, и гинеколошких обољења. Ово су само нека од многобројних лековитих својстава овог изузетно популарног пчелињег производа. Локације медобрања ливадског меда: Кучево, Рудник, Хомољске планине.

Приказани сви од укупно 4 резултата